Stegte kyllingelår i karrysauce
1 time 5 min
•
Kylling og karry....en populær kombination, som både børn og voksne er vilde med. Her i en nem version, som passer sig selv i ovnen det meste af tiden.
Ingredienser
Kyllingelår
|
1 kg
Kyllingeoverlår
|
|
|---|---|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
½ liter
Karrysauce
|
Grøntsager
|
8
Flækkede gulerødder (ca. 400 g)
|
|
|---|---|
|
4
Løg i tykke både (ca. 400 g)
|
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Pynt
|
Bredbladet persille
|
|
|---|---|
|
Sorte sesamfrø
|
Tilbehør
|
3 dl
Brune ris, parboiled - koges
|
|---|
Sådan gør du
Kyllingelår
Grøntsager
Stegetid for kyllingelår
Bagetid for grøntsager
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
513 kJ / 123 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 8,7 g |
| Fedt: | 5,1 g |
| Kulhydrat: | 10,4 g |