Stjernebrød med kanelremonce
1 time 5 min
Fryseegnet
•
Stjernebrød med kanelremonce er et svampet og lækkert kanelbrød, der kan trækkes fra hinanden. Stjernebrød er sjove at lave og lækre at spise i den søde juletid. Nyd julens stjernebrød med en skøn kanelremonce lunt direkte fra ovnen - enten med glasur på eller et sødt snedrys i form af flormelis. Dette julestjernebrød kan nemt gå hen og blive en af julens søde favoritter.
Ingredienser
Dej
|
100 g
Smør
|
|
|---|---|
|
2½ dl
Mælk
|
|
|
50 g
Gær
|
|
|
2
Æg
|
|
|
600 g
Hvedemel
|
|
|
2 tsk
Stødt kardemomme
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Kanelremonce
|
150 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
100 g
Brun farin
|
|
|
3 spsk
Stødt kanel
|
|
Æg til pensling
|
|
|---|---|
|
Flormelis til drys
|
Sådan gør du
Dej
Remonce
Sådan laver du stjernebrødet
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1392 kJ / 333 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,3 g |
| Protein: | 5,9 g |
| Fedt: | 16,4 g |
| Kulhydrat: | 40,3 g |
Relateret video
Stjernebrød med kanelremonce
Se hvordan du laver Stjernebrød med kanelremonce her. Stjernebrød med kanelremonce er et svampet og lækkert kanelbrød, der kan trækkes fra hinanden. Stjernebrød er sjove at lave og lækre at spise i den søde juletid.