Stuvet spinat
&format=webp)
Lækker flødestuvet spinat, som både er super nem og hurtig at tilberede. Uanset om du bruger frisk eller frosset spinat så smager stuvet spinat virkelig lækkert. Og det er en super hurtig og nem måde at få spist en masse spinat på! Du kan servere den flødestuvede spinat som tilbehør til fx kogt hamburgerryg eller stegt laks. Og hvis kødet ikke skal være i fokus, så kan denne lækre stuvede spinat, hæve niveauet på stort set alle grøntsager.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
3 spsk
Hvedemel
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
450 g
(optøet) frossen helbladet spinat
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan naturligvis bruge friske blade spinat i stedet for optøet, frossen spinat. Kom de rensede spinatblade i en stor gryde med lidt vand og damp bladene til de er faldet helt sammen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
350 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 2,8 g |
Fedt: | 5,7 g |
Kulhydrat: | 5,4 g |
