Suppe med krydret banansalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Dette er en utrolig spændende suppe med torsk, majs og banansalsa.

Ingredienser

Antal portioner

Banansalsa

  • 10 g smør
  • ½ tsk karry, fx madraskarry
  • 1½ spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 100 g)
  • 3 bananer i tern (ca. 250 g)
  • 2 spsk grofthakkede friske korianderblade
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g ristet pitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Banansalsa

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits chilipeber og løg i ca. ½ min. Vend bananer i og svits i yderligere ca. 1 min. Tag panden af varmen og tilsæt korianderblade, citronsaft og salt. Smag til.

Bring suppe, majs og salt i kog under omrøring i en tykbundet bryde. Skær torsken i mundrette bidder og kog dem i suppen i ca. 2 min. Smag til.

Kom suppen i varme dybe tallerkener og pynt med koriander. Server banansalsaen og ristede lune pitabrød til.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: