Suppe med krydret banansalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Dette er en utrolig spændende suppe med torsk, majs og banansalsa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Banansalsa

  • 10 g smør
  • ½ tsk karry, fx madraskarry
  • 1½ spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 100 g)
  • 3 bananer i tern (ca. 250 g)
  • 2 spsk grofthakkede friske korianderblade
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g ristet pitabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Banansalsa

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits chilipeber og løg i ca. ½ min. Vend bananer i og svits i yderligere ca. 1 min. Tag panden af varmen og tilsæt korianderblade, citronsaft og salt. Smag til.

Bring suppe, majs og salt i kog under omrøring i en tykbundet bryde. Skær torsken i mundrette bidder og kog dem i suppen i ca. 2 min. Smag til.

Kom suppen i varme dybe tallerkener og pynt med koriander. Server banansalsaen og ristede lune pitabrød til.

Sådan fileterer du torsk

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag