Suppe med krydret banansalsa
30 min

Suppe med krydret banansalsa

Dette er en utrolig spændende suppe med torsk, majs og banansalsa.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Suppe med krydret banansalsa

Dette er en utrolig spændende suppe med torsk, majs og banansalsa.

Antal portioner

Banansalsa

  • 10 g smør
  • ½ tsk karry, fx madraskarry
  • 1½ spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 100 g)
  • 3 bananer i tern (ca. 250 g)
  • 2 spsk grofthakkede friske korianderblade
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g ristet pitabrød

Fremgangsmåde:

Banansalsa

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits chilipeber og løg i ca. ½ min. Vend bananer i og svits i yderligere ca. 1 min. Tag panden af varmen og tilsæt korianderblade, citronsaft og salt. Smag til.

Bring suppe, majs og salt i kog under omrøring i en tykbundet bryde. Skær torsken i mundrette bidder og kog dem i suppen i ca. 2 min. Smag til.

Kom suppen i varme dybe tallerkener og pynt med koriander. Server banansalsaen og ristede lune pitabrød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 22 %
Print