Sursøde løg i flødesennep
1 time
•
&format=webp)
Lækkert indslag på frokostbordet til fx røget dyrekølle eller bresaola. Løgene klæder såmænd også en helt almindelig frikadelle.
Ingredienser
2 dl
Ufarvet lagereddike
|
|
---|---|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
600 g
Pillede skalotteløg i halve og kvarte (ca. g)
|
|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
100 g
Røget dyrekølle eller bresaola i tynde skiver
|
|
---|---|
1 liter
Skyllede blade af hjertesalat
|
Tilbehør
6 skiver
Groft rugbrød - evt. ristet
|
---|
Sådan gør du
Tips
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
589 kJ / 141 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,3 g |
Protein: | 3,3 g |
Fedt: | 5,3 g |
Kulhydrat: | 19,8 g |
