Sursøde løg i flødesennep
1 time
•
&format=webp)
Lækkert indslag på frokostbordet til fx røget dyrekølle eller bresaola. Løgene klæder såmænd også en helt almindelig frikadelle.
Ingredienser
2 dl
Ufarvet lagereddike
|
|
---|---|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
600 g
Pillede skalotteløg i halve og kvarte (ca. g)
|
|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
100 g
Røget dyrekølle eller bresaola i tynde skiver
|
|
---|---|
1 liter
Skyllede blade af hjertesalat
|
Tilbehør
6 skiver
Groft rugbrød - evt. ristet
|
---|
Sådan gør du
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12672 kJ / 3029 kcal
Næringsindhold pr. 100g
678 kJ / 162 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 9 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 53,1 % | 21,2 g |
Fedt: | 37,9 % | 6,9 g |
