Svampesuppe med sylt og salt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Dejlig cremet suppe med syltede rødløg og saltede mandler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Sylt

  • 1 dl vand
  • 1 dl eddike
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 10 hele peberkorn
  • 2 rødløg i tynde skiver
  • 4 spsk rosiner

Svampesuppe

Tilbehør

  • 50 g grofthakkede mandler
  • 3 spsk fintklippet purløg
  • 120 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Sylt

Kom vand, eddike, sukker og peberkorn i en gryde og bring det i kog. Tilsæt rødløg og kog dem i ca. 15 min. ved svag varme og uden låg. Tilsæt rosiner og kog i yderligere ca. 1 min. Hæld syltet til afdrypning i en sigte og gem det til servering.

Svampesuppe

Smelt imens smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og svampe i ca. 5 min. Tilsæt bouillon og sauce og bring suppen i kog. Kog den i ca. 5 min. ved jævn varme og under omrøring. Kom suppen i en blender og blend den ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. Hæld saucen tilbage i gryden og bring den i kog. Smag til.

Ved serveringen

Anret suppen i 2 dybe tallerkener og læg sylten på toppen. Drys med mandler og purløg. Server straks med brød til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag