Svinekæber
1 time 5 min
•
Svinekæber simres i rødvin med årstidens grøntsager. Sinreretten er perfekt til de kolde vinter- og efterårsdage og den smager fantastisk. Få opskriften her!
Ingredienser
Svinekæber
|
800 g
Kæbeklumper (grisekinder)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
1 spsk
Olie
|
|
|
½ flaske
Rødvin
|
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
4
Gulerødder i mundrette stykker
|
|
|---|---|
|
2
Pastinakker i mundrette stykker
|
|
|
1
Porre i skiver af 1 cm
|
|
|
1
Grofthakket løg
|
|
15 g
Smør
|
|
|---|---|
|
1½ spsk
Hvedemel
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
1⅕ kg
Knuste kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Svinekæber
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
287 kJ / 69 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 4,9 g |
| Fedt: | 1,7 g |
| Kulhydrat: | 6,5 g |