Svinekam med jordskoksalat
1 time 5 min
•
Nyt og gammelt mødes...en dejlig frisk jordskoksalat med bl.a. dadler, grapefrugt og hytteost. Serveret til en traditionel flæskesteg med brun sauce og kartofler.
Ingredienser
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|---|---|
|
2 kg
Grisekam med ridset svær og ben
|
|
|
½ liter
Vand
|
Jordskoksalat
|
200 g
Skrubbede jordskokker
|
|
|---|---|
|
200 g
Hytteost
|
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
|
150 g
Dadler i strimler
|
|
|
200 g
Grapefileter - af 2 røde grapefrugter
|
|
|
50 g
Stegt bacon i små stykker
|
Sauce
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Saucejævner
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
Kulør
|
Tilbehør
|
1¼ kg
Kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Jordskoksalat
Sauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
605 kJ / 145 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,9 g |
| Protein: | 9,6 g |
| Fedt: | 8,3 g |
| Kulhydrat: | 7,9 g |
Relateret video
Flæskesteg med sprød svær
Der findes flere metoder til at opnå knasende sprødt svær. Karolines Køkkenskole viser dig her én metode, hvor du koger fedtet fra flæskesværen i vand. Dette sikrer dig en perfekt flæskesteg med sprød svær.