Grillet steak med hvidløgssmør
30 min
•
&format=webp)
Dejlig grillet steak med pisket brunet hvidløgssmør. Der er rigeligt med smør, men det kan fint opbevares i fryseren til næste gang, du griller.
Ingredienser
Hvidløgsssmør
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
4
Knuste fed hvidløg
|
|
4
Friske laurbærblade eller timiankviste
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1
T-bonesteak eller højrebsfilet med ben og fedtkant (ca. 450 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Hvidløgssmør
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Server fx grillede grøntsager, en god salat, bagte kartofler eller brød til din steak.
Der er rigeligt med hvidløgssmør, men det er svært at lave en meget mindre portion. Opbevar i stedet resten af smørret i fryseren til næste gang, der skal grilles.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1847 kJ / 441 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0 g |
Protein: | 10,7 g |
Fedt: | 44,5 g |
Kulhydrat: | 1,1 g |
Relateret video
Sådan steger du den perfekte bøf
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
