Tabbouleh med abrikoser
45 min

Tabbouleh med abrikoser

Tabbouleh er en bulgursalat - her med abrikoser, mynte, valnødder og hvid ost.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tabbouleh med abrikoser

Tabbouleh er en bulgursalat - her med abrikoser, mynte, valnødder og hvid ost.

Antal portioner
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • 175 g grov bulgur (ca. 1½ dl)
  • 3 grofthakkede skalotteløg
  • 50 g grofthakkede valnøddekerner
  • 100 g tørrede abrikoser i strimler (ca. 2 dl)
  • 2 dl hakket bredbladet persille
  • 1 dl hakkede friske mynteblade
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bring bouillonen i kog og kom bulguren heri. Kog bulguren ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren trække, stadig under låg, i ca. 10 min. Lad bulguren køle af.

Vend den afkølede bulgur sammen med løg, valnødder, abrikoser, persille, mynte, citronsaft og peber.

Skær osten i mindre stykker og vend den i tabboulehen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 37 %
Print