Tabbouleh med abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Tabbouleh er en bulgursalat - her med abrikoser, mynte, valnødder og hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • 175 g grov bulgur (ca. 1½ dl)
  • 3 grofthakkede skalotteløg
  • 50 g grofthakkede valnøddekerner
  • 100 g tørrede abrikoser i strimler (ca. 2 dl)
  • 2 dl hakket bredbladet persille
  • 1 dl hakkede friske mynteblade
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog og kom bulguren heri. Kog bulguren ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren trække, stadig under låg, i ca. 10 min. Lad bulguren køle af.

Vend den afkølede bulgur sammen med løg, valnødder, abrikoser, persille, mynte, citronsaft og peber.

Skær osten i mindre stykker og vend den i tabboulehen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: