Tabbouleh med abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Tabbouleh er en bulgursalat - her med abrikoser, mynte, valnødder og hvid ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • 175 g grov bulgur (ca. 1½ dl)
  • 3 grofthakkede skalotteløg (ca. 75 g)
  • 50 g grofthakkede valnøddekerner
  • 100 g tørrede abrikoser i strimler (ca. 2 dl)
  • 2 dl hakket bredbladet persille
  • 1 dl hakkede friske mynteblade
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 200 g Arla® Puck salatost i blok

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog og kom bulguren heri. Kog bulguren ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren trække, stadig under låg, i ca. 10 min. Lad bulguren køle af.

Vend den afkølede bulgur sammen med løg, valnødder, abrikoser, persille, mynte, citronsaft og peber.

Skær osten i mindre stykker og vend den i tabboulehen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 37 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag