Tabbouleh med abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Tabbouleh er en bulgursalat - her med abrikoser, mynte, valnødder og hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • 175 g grov bulgur (ca. 1½ dl)
  • 3 grofthakkede skalotteløg (ca. 75 g)
  • 50 g grofthakkede valnøddekerner
  • 100 g tørrede abrikoser i strimler (ca. 2 dl)
  • 2 dl hakket bredbladet persille
  • 1 dl hakkede friske mynteblade
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 200 g Arla® Puck salatost i blok

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog og kom bulguren heri. Kog bulguren ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren trække, stadig under låg, i ca. 10 min. Lad bulguren køle af.

Vend den afkølede bulgur sammen med løg, valnødder, abrikoser, persille, mynte, citronsaft og peber.

Skær osten i mindre stykker og vend den i tabboulehen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: