Tabbouleh med abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Tabbouleh er en bulgursalat - her med abrikoser, mynte, valnødder og hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • 175 g grov bulgur (ca. 1½ dl)
  • 3 grofthakkede skalotteløg (ca. 75 g)
  • 50 g grofthakkede valnøddekerner
  • 100 g tørrede abrikoser i strimler (ca. 2 dl)
  • 2 dl hakket bredbladet persille
  • 1 dl hakkede friske mynteblade
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • friskkværnet peber
  • 200 g Arla® Puck salatost i blok

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring bouillonen i kog og kom bulguren heri. Kog bulguren ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 10 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren trække, stadig under låg, i ca. 10 min. Lad bulguren køle af.

Vend den afkølede bulgur sammen med løg, valnødder, abrikoser, persille, mynte, citronsaft og peber.

Skær osten i mindre stykker og vend den i tabboulehen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: