Tacotærte
1 time
•
&format=webp)
En hot og hurtig tacotærte, en dag du har lyst til at pirre lidt til smagsløgene. Du kan skrue yderligere op for styrken, alt efter hvor mange jalapenos du kommer i tærten - eller serverer til.
Ingredienser
Tacotærte
1 pakke
Rund tærtedej
|
|
---|---|
10 g
Blødt smør - til tærteformen
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
350 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
1 dl
Vand
|
|
1
Grøn squash i tern (275g)
|
|
1
Løg i tern
|
|
1 spsk
Finthakket syltede jalapenos
|
3
Æg
|
|
---|---|
2 dl
Mælk
|
|
175 g
Revet tex mex ost
|
|
200 g
Cherrytomater på stilk
|
Tilbehør
Babysalatblade
|
|
---|---|
Syltede jalapenos
|
Sådan gør du
Tacotærte
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
629 kJ / 150 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,7 g |
Protein: | 9,1 g |
Fedt: | 9,5 g |
Kulhydrat: | 7,2 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
