Tandoorikyllingebidder med agurke-selleridip
45 min
•
Kyllingebidder med smag og gyldne bagte kartoffelbåde.....det er godt. Hertil en fyldig dip med masser af smag, så er måltidet fuldendt.
Ingredienser
|
1 dl
Fraiche
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Tandoorikrydderi
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
400 g
Rensede kyllingeinderfileter (ca. g)
|
|
1 kg
Skrællede eller skrubbede melede kartofler i stave
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
Agurke- selleridip
|
1
Groftrevet agurk (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
3 dl
Fraiche
|
|
|
400 g
Groftrevet knoldselleri (ca. g)
|
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber (ca. spsk)
|
|
|
3 spsk
Grofthakket frisk koriander
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Agurke- selleridip
Bagetid for kartofler
Bagetid for kyllingebidder
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
272 kJ / 65 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 5,3 g |
| Fedt: | 1,1 g |
| Kulhydrat: | 8,3 g |