Tærtedej

45 min

Dejlig nem hjemmelavet tærtedej - til madtærter. Du kan trykke dejen ud i formen med fingrene eller rulle den ud med en kagerulle, alt efter hvad du foretrækker.

Tærtedej
Serveringsforslag

Mangler du inspiration til tærtefyld, så se her

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5562 kJ / 1329 kcal

Energifordeling:
Fiber: 6,5 g
Protein: 5,3 %
Kulhydrat: 38,7 %
Fedt: 56 %
Tips

Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned. Ønsker du en fuldkornstærtebund kan du erstatte ⅓ af hvedemelet med fuldkornsmel. Tilsæt evt. også en smule mere vand.

Frysetips

Tærtebunden kan fryses både ubagt og bagt.

Ingredienser