Tærtedej

Tærtedej

45 min
Fryseegnet

Hjemmelavet tærtedej, der både er sprød og nem at lave. Uden en god tærtedej er det svært at lave en god tærte. Denne madtærtedej er beregnet til madtærter - der er ikke sukker i dejen. Du kan trykke dejen ud i formen med fingrene eller rulle den ud med en kagerulle, alt efter hvad du foretrækker. Brug denne opskrift på en nem tærtedej - og du er sikker på du får en dejlig sprød tærtebund.

Mere inspiration

Mangler du inspiration til tærtefyld, så se her

Velbekomme!
Tips

Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned. Ønsker du en fuldkornstærtebund kan du erstatte ⅓ af hvedemelet med fuldkornsmel. Tilsæt evt. også en smule mere vand.

Frysetips

Tærtebunden kan fryses både ubagt og bagt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5562 kJ / 1329 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1854 kJ / 443 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 5,3 % 5,8 g
Kulhydrat: 38,7 % 42,2 g
Fedt: 56 % 28,1 g

Ingredienser