10-15 min. ved 200°- tradionel ovn.
Skal det gå lidt hurtigere kan du stille tærtebunden i fryseren i ca. 15 min. - eller helt springe tiden i køleskabet over. Vær dog forberedt på, at kanten så måske glider lidt ned. Ønsker du en fuldkornstærtebund kan du erstatte ⅓ af hvedemelet med fuldkornsmel. Tilsæt evt. også en smule mere vand.
Tærtebunden kan fryses både ubagt og bagt.
5560 kJ / 1329 kcal
1853 kJ / 443 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 4,7 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 38,9 % | 42,4 g |
Fedt: | 56,4 % | 28,2 g |
175 g
Hvedemel (ca. 2¾ dl)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
1½ spsk
Vand
|