Teriyakikoteletter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 100 g)
  • 1 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • ½ tsk groft salt
  • 3 pastinakker i halve skiver
  • 2 røde peberfrugter i lange strimler
  • 3 rødløg i tynde både
  • 50 g soltørrede tomater i strimler
  • 2 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • kog 320 g jasminris

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme, tilsæt teriyakisauce og steg koteletterne ca. 3 min. - vend af og til. Tag koteletterne op, drys med salt og peber og hold dem varme i et fad.

Kom pastinakker, peberfrugter, løg og soltørrede tomater i panden og svits grøntsagerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt teriyakisauce, fløde og peber. Bring saucen i kog, smag til og hæld lidt over koteletterne i fadet. Server resten til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: