Teriyakikoteletter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.

Ingredienser

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 100 g)
  • 1 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • ½ tsk groft salt
  • 3 pastinakker i halve skiver
  • 2 røde peberfrugter i lange strimler
  • 3 rødløg i tynde både
  • 50 g soltørrede tomater i strimler
  • 2 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • kog 320 g jasminris

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme, tilsæt teriyakisauce og steg koteletterne ca. 3 min. - vend af og til. Tag koteletterne op, drys med salt og peber og hold dem varme i et fad.

Kom pastinakker, peberfrugter, løg og soltørrede tomater i panden og svits grøntsagerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt teriyakisauce, fløde og peber. Bring saucen i kog, smag til og hæld lidt over koteletterne i fadet. Server resten til.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: