Teriyakikoteletter
30 min

Teriyakikoteletter

Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Teriyakikoteletter

Teriyakisauce består af japansk sojasauce, sake og sukker eller honning, der koges ind til en lidt sirupsagtig konsistens.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 4 svinekoteletter (ca. 100 g)
  • 1 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • ½ tsk groft salt
  • 3 pastinakker i halve skiver
  • 2 røde peberfrugter i lange strimler
  • 3 rødløg i tynde både
  • 50 g soltørrede tomater i strimler
  • 2 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 320 g jasminris - koges

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme, tilsæt teriyakisauce og steg koteletterne ca. 3 min. - vend af og til. Tag koteletterne op, drys med salt og peber og hold dem varme i et fad.

Kom pastinakker, peberfrugter, løg og soltørrede tomater i panden og svits grøntsagerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Tilsæt teriyakisauce, fløde og peber. Bring saucen i kog, smag til og hæld lidt over koteletterne i fadet. Server resten til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 25 %
Print