Teriyakikylling
45 min
•
&format=webp)
Teriyakikylling med ris og grøntsager er det perfekte familiemåltid. Den saftige kylling og den lækre teriyakisauce er noget, som både børn og voksne kan lide. Den enkle og velsmagende gryderet består udover kylling af gulerødder og broccoli, som bidrager både med sprødhed og farve. Teriyakikylling er nem at tilberede, servere og spise - og kræver ikke meget opvask efterfølgende.
Ingredienser
450 g
Kyllingelårfileter
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
2
Gulerødder, skåret i strimler
|
|
250 g
Broccoli i buketter og skiver
|
|
3
Fed hvidløg i skiver
|
|
½ dl
Teriyakisauce
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
1 tsk
Sambal oelek
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
Tilbehør
4 dl
Løse ris, parboiled
|
|
---|---|
3
Forårsløg i skiver
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Gør din teriyaki vegansk eller vegetarisk, og server den med tofu eller stegt ost fx. halloumi.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9784 kJ / 2338 kcal
Næringsindhold pr. 100g
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 24,2 % | 6,6 g |
Fedt: | 22,7 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 53,1 % | 14,5 g |
