Thaisuppe med appelsinsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

En frisk og spændende salsa til en dejlig varm og krydret suppe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinsalsa

  • 5 appelsiner
  • 2 grønne peberfrugter i små tern
  • 2 finthakkede rødløg
  • 1 tsk koldpresset rapskimolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsinsalsa

Skær skal og hinder af appelsinerne - følg frugtens form. Skær (over en skål) langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med - gem saften. Skær appelsinfileterne i mindre stykker. Bland appelsinfileter og -saft med de øvrige ingredienser.

Rør kyllingekødet med salt og peber. Form kødet, med 2 teskeer, til 30 små rustikke kødboller på størrelse med valnødder. Bring suppe og vand i kog i en stor tykbundet gryde. Kom nudler og salt i suppen og rør i suppe og nudler i ca. 2 min. Tilsæt kødboller og kog suppen ved jævn varme og under forsigtigtig omrøring i yderligere ca. 3 min. Smag til.

Tag evt. lidt appelsinsalsa fra til pynt, kom resten i en skål og server salsaen til den varme suppe.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag