Thaisuppe med appelsinsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En frisk og spændende salsa til en dejlig varm og krydret suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinsalsa

  • 5 appelsiner
  • 2 grønne peberfrugter i små tern
  • 2 finthakkede rødløg
  • 1 tsk koldpresset rapskimolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsinsalsa

Skær skal og hinder af appelsinerne - følg frugtens form. Skær (over en skål) langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med - gem saften. Skær appelsinfileterne i mindre stykker. Bland appelsinfileter og -saft med de øvrige ingredienser.

Rør kyllingekødet med salt og peber. Form kødet, med 2 teskeer, til 30 små rustikke kødboller på størrelse med valnødder. Bring suppe og vand i kog i en stor tykbundet gryde. Kom nudler og salt i suppen og rør i suppe og nudler i ca. 2 min. Tilsæt kødboller og kog suppen ved jævn varme og under forsigtigtig omrøring i yderligere ca. 3 min. Smag til.

Tag evt. lidt appelsinsalsa fra til pynt, kom resten i en skål og server salsaen til den varme suppe.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: