Thaisuppe med appelsinsalsa
30 min

Thaisuppe med appelsinsalsa

En frisk og spændende salsa til en dejlig varm og krydret suppe.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Thaisuppe med appelsinsalsa

En frisk og spændende salsa til en dejlig varm og krydret suppe.

Antal portioner

Appelsinsalsa

  • 5 appelsiner
  • 2 grønne peberfrugter i små tern
  • 2 finthakkede rødløg
  • 1 tsk koldpresset rapskimolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Appelsinsalsa

Skær skal og hinder af appelsinerne - følg frugtens form. Skær (over en skål) langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med - gem saften. Skær appelsinfileterne i mindre stykker. Bland appelsinfileter og -saft med de øvrige ingredienser.

Rør kyllingekødet med salt og peber. Form kødet, med 2 teskeer, til 30 små rustikke kødboller på størrelse med valnødder. Bring suppe og vand i kog i en stor tykbundet gryde. Kom nudler og salt i suppen og rør i suppe og nudler i ca. 2 min. Tilsæt kødboller og kog suppen ved jævn varme og under forsigtigtig omrøring i yderligere ca. 3 min. Smag til.

Tag evt. lidt appelsinsalsa fra til pynt, kom resten i en skål og server salsaen til den varme suppe.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %
Print