Thaisuppe med appelsinsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

En frisk og spændende salsa til en dejlig varm og krydret suppe.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsinsalsa

  • 5 appelsiner
  • 2 grønne peberfrugter i små tern
  • 2 finthakkede rødløg
  • 1 tsk koldpresset rapskimolie
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsinsalsa

Skær skal og hinder af appelsinerne - følg frugtens form. Skær (over en skål) langs appelsinbådenes hinder så fileterne løsnes, uden at hinderne følger med - gem saften. Skær appelsinfileterne i mindre stykker. Bland appelsinfileter og -saft med de øvrige ingredienser.

Rør kyllingekødet med salt og peber. Form kødet, med 2 teskeer, til 30 små rustikke kødboller på størrelse med valnødder. Bring suppe og vand i kog i en stor tykbundet gryde. Kom nudler og salt i suppen og rør i suppe og nudler i ca. 2 min. Tilsæt kødboller og kog suppen ved jævn varme og under forsigtigtig omrøring i yderligere ca. 3 min. Smag til.

Tag evt. lidt appelsinsalsa fra til pynt, kom resten i en skål og server salsaen til den varme suppe.

Sådan skærer du appelsinfileter

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,7 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: