Thaisuppe med chilibrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

30 min

Dejlig spicy suppe der smager og luner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g kartofler
  • 2 porrer
  • 1 spsk smør
  • 1 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 8 dl vand
  • 2 grøntsagsbouillonterninger
  • 75 g tørrede risnudler
  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • ½ limefrugt (revet skal og saft)
  • ½ tsk sambal oelek
  • 1 dl klippet purløg

Chilismør

  • 25 g smør
  • ½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk brun farin
  • ½ tsk sambal oelek

Tilbehør

  • 240 g ristet groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Skær porrerne i tynde ringe, og svits dem i smør i en suppegryde. Tilsæt kartofler, ingefær, vand og bouillonterninger. Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 15 min. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Blend grøntsagerne og hæld det hele tilbage i gryden igen. Tilsæt madlavningsfløde og limeskal og -saft. Giv suppen et opkog og krydr med salt og sambal oelek. Drys purløg over.

Chilismør

Rør alle ingredienserne sammen og smør det på det ristede brød.

Fordel risnudlerne i tallerkenerne og hæld suppen over. Server med chilibrødet til.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,3 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag