Thaisuppe med ingefærmarineret kyllingekød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

En smuk og appetitlig suppe med krydret, marineret kylling, grøntsager og nudler.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g renset kyllingefilet
  • 15 g smør
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g glasnudler
  • 1 liter kogende vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Tør kyllingefileterne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingekødet ca. 1 min. på hver side. Kom sojasauce, limesaft, ingefær, hvidløg og salt i panden og braiser kødet i marinaden i ca. 3 min., eller til væden er fordampet.

Kom glasnudlerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad nudlerne trække 3-4 min., hæld dem i en sigte og klip i mindre stykker.

Bring thaisuppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Tilsæt blomkål, bring atter i kog og kog i ca. 1 min. Kom asparges i suppen og kog i yderligere ca. 1 min. Fordel først nudler og derefter det stegte, marinerede kød i skåle eller dybe tallerkener. Hæld suppen over og pynt med skovsyre og sesam. Spis suppen med ske og gaffel.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: