Thaisuppe med ingefærmarineret kyllingekød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

En smuk og appetitlig suppe med krydret, marineret kylling, grøntsager og nudler.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g renset kyllingefilet
  • 15 g smør
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g glasnudler
  • 1 liter kogende vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Tør kyllingefileterne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingekødet ca. 1 min. på hver side. Kom sojasauce, limesaft, ingefær, hvidløg og salt i panden og braiser kødet i marinaden i ca. 3 min., eller til væden er fordampet.

Kom glasnudlerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad nudlerne trække 3-4 min., hæld dem i en sigte og klip i mindre stykker.

Bring thaisuppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Tilsæt blomkål, bring atter i kog og kog i ca. 1 min. Kom asparges i suppen og kog i yderligere ca. 1 min. Fordel først nudler og derefter det stegte, marinerede kød i skåle eller dybe tallerkener. Hæld suppen over og pynt med skovsyre og sesam. Spis suppen med ske og gaffel.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: