Thaisuppe med ingefærmarineret kyllingekød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

En smuk og appetitlig suppe med krydret, marineret kylling, grøntsager og nudler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g renset kyllingefilet
  • 15 g smør
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g glasnudler
  • 1 liter kogende vand
  • 1 liter Karolines Køkken® krydret Thaisuppe
  • 500 g blomkål i mundrette buketter
  • 250 g grønne asparges i korte stykker
  • 1 dl blade af rød skovsyre
  • ½ tsk sorte sesamfrø

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tør kyllingefileterne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingekødet ca. 1 min. på hver side. Kom sojasauce, limesaft, ingefær, hvidløg og salt i panden og braiser kødet i marinaden i ca. 3 min., eller til væden er fordampet.

Kom glasnudlerne i en skål og hæld kogende vand over. Lad nudlerne trække 3-4 min., hæld dem i en sigte og klip i mindre stykker.

Bring thaisuppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde. Tilsæt blomkål, bring atter i kog og kog i ca. 1 min. Kom asparges i suppen og kog i yderligere ca. 1 min. Fordel først nudler og derefter det stegte, marinerede kød i skåle eller dybe tallerkener. Hæld suppen over og pynt med skovsyre og sesam. Spis suppen med ske og gaffel.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag