Thaisuppe med mangokrydret quinoa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

En dejlig gylden og krydret suppe med knas fra sort quinoa. En dråbe eddike til sidst, giver et ekstra lille pift.

Ingredienser

Antal portioner

  • 160 g sort quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 15 g smør
  • 400 g kyllingefilet i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 3 pastinakker i tern
  • 1 tsk groft salt
  • 1 mangofrugt i tern
  • 1 dl strimlet frisk thai-basilikum

Pynt

  • thai-basilikum

Tilbehør

  • hvid balsamicoeddike

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog i ca. 15 min. ved svag varme og under tætsluttende låg. Hæld quinoaen i en sigte.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingekødet på alle sider i ca. 2 min. Tilsæt rodfrugter og salt og steg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Bland mango, den afdryppede quinoa og basilikum sammen med kyllingekød og rodfrugter. Smag til.

Bring imens suppen i kog under omrøring og hæld den i en kande. Server suppen sammen med den mangokrydrede quinoa. Stil eddiken på bordet, så man selv kan komme et par dråber på, efter smag.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: