Thaisuppe med mangokrydret quinoa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

30 min

En dejlig gylden og krydret suppe med knas fra sort quinoa. En dråbe eddike til sidst, giver et ekstra lille pift.

Ingredienser

Antal portioner
  • 160 g sort quinoa (ca. 2 dl)
  • 4 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 15 g smør
  • 400 g kyllingefilet i tern
  • 4 gulerødder i tern
  • 3 pastinakker i tern
  • 1 tsk groft salt
  • 1 mangofrugt i tern
  • 1 dl strimlet frisk thai-basilikum

Pynt

  • thai-basilikum

Tilbehør

  • hvid balsamicoeddike

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl quinoaen og kom den i kogende vand tilsat salt. Kog i ca. 15 min. ved svag varme og under tætsluttende låg. Hæld quinoaen i en sigte.

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingekødet på alle sider i ca. 2 min. Tilsæt rodfrugter og salt og steg ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Bland mango, den afdryppede quinoa og basilikum sammen med kyllingekød og rodfrugter. Smag til.

Bring imens suppen i kog under omrøring og hæld den i en kande. Server suppen sammen med den mangokrydrede quinoa. Stil eddiken på bordet, så man selv kan komme et par dråber på, efter smag.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,1 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: