Thaisuppe med svampe-ristoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Det stærke med det grove, grønt med frugt, lidt skaldyr og nødder. Mangler I noget?

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 160 g brune ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 10 g smør
  • 400 g grofthakkede champignoner
  • 125 g ananas i mindre stykker
  • 75 g rosiner
  • 1 dl fintstrimlet thai-basilikum
  • 1 dl fintstrimlede friske korianderblade
  • 1 groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Svits champignonerne i en tør sauterpande 8-10 min., eller til de er tørre - hæld evt. væske fra undervejs. Tilsæt smør, ananas, rosiner, krydderurter og salt og svits i ca. 2 min. vend risene heri og smag til.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Kom risblandingen i en kop, pres den let sammen og vend den herefter ud i en varm dyb tallerken. Fordel rejer omkring, hæld suppen ved og drys med peanuts. Server resten af suppen, risblanding og rejer i skåle ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: