Thaisuppe med svampe-ristoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Det stærke med det grove, grønt med frugt, lidt skaldyr og nødder. Mangler I noget?

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 160 g brune ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 10 g smør
  • 400 g grofthakkede champignoner
  • 125 g ananas i mindre stykker
  • 75 g rosiner
  • 1 dl fintstrimlet thai-basilikum
  • 1 dl fintstrimlede friske korianderblade
  • 1 groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Svits champignonerne i en tør sauterpande 8-10 min., eller til de er tørre - hæld evt. væske fra undervejs. Tilsæt smør, ananas, rosiner, krydderurter og salt og svits i ca. 2 min. vend risene heri og smag til.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Kom risblandingen i en kop, pres den let sammen og vend den herefter ud i en varm dyb tallerken. Fordel rejer omkring, hæld suppen ved og drys med peanuts. Server resten af suppen, risblanding og rejer i skåle ved siden af.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag