Thaisuppe med svampe-ristoppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Det stærke med det grove, grønt med frugt, lidt skaldyr og nødder. Mangler I noget?

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • 160 g brune ris, parboiled (ca. 2 dl)
  • 10 g smør
  • 400 g grofthakkede champignoner
  • 125 g ananas i mindre stykker
  • 75 g rosiner
  • 1 dl fintstrimlet thai-basilikum
  • 1 dl fintstrimlede friske korianderblade
  • 1 groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Svits champignonerne i en tør sauterpande 8-10 min., eller til de er tørre - hæld evt. væske fra undervejs. Tilsæt smør, ananas, rosiner, krydderurter og salt og svits i ca. 2 min. vend risene heri og smag til.

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde uden låg og under omrøring. Kom risblandingen i en kop, pres den let sammen og vend den herefter ud i en varm dyb tallerken. Fordel rejer omkring, hæld suppen ved og drys med peanuts. Server resten af suppen, risblanding og rejer i skåle ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: