Thaisuppe og ingefærcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En fin spicy klar suppe. Ingefærcremen på toppen runder fint af og giver fylde.

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærcreme

  • 2 dl Cheasy® fraiche 5% Fraiche 5%
  • 2 spsk finthakket syltet ingefær i sukkerlage
  • 1 tsk lage fra de syltede ingefær
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 225 g champignoner i skiver
  • 200 g haricots verts i mindre stykker
  • 1 mild rød chilipeber i tynde ringe
  • 2 porrer i korte, tynde strimler

Tilbehør

  • 200 g ristet flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærcreme

Vend fraiche sammen med de øvrige ingredienser. Stil ingefærcremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Skær wokstrimlerne i mundrette stykker. Bring bouillon, sojasauce, salt og peber i kog i en gryde. Tilsæt wokstrimler og kog dem ved svag varme i ca. 1 min. Tilsæt champignoner, bønner og chili. Bring atter suppen i kog og kog den i ca. 1 min. Kom til sidst porrer i suppen og server den straks sammen med ingefærcreme og ristet brød.

Tip

Hvis man ønsker en mildere suppe kan man anvende rød peberfrugt i stedet for chili.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: