Thaisuppe og ingefærcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

En fin spicy klar suppe. Ingefærcremen på toppen runder fint af og giver fylde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærcreme

  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 225 g champignoner i skiver
  • 200 g haricots verts i mindre stykker
  • 1 mild rød chilipeber i tynde ringe
  • 2 porrer i korte, tynde strimler

Tilbehør

  • 200 g ristet flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærcreme

Vend fraiche sammen med 1 tsk lage fra de syltede ingefær og de øvrige ingredienser. Stil ingefærcremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Skær wokstrimlerne i mundrette stykker. Bring bouillon, sojasauce, salt og peber i kog i en gryde. Tilsæt wokstrimler og kog dem ved svag varme i ca. 1 min. Tilsæt champignoner, bønner og chili. Bring atter suppen i kog og kog den i ca. 1 min. Kom til sidst porrer i suppen og server den straks sammen med ingefærcreme og ristet brød.

Tip

Hvis man ønsker en mildere suppe kan man anvende rød peberfrugt i stedet for chili.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23 g
  • Protein: 35 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag