Timian-rodfrugter med kålpølser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

En herlig rustik bonderet. Kålpølser hedder kålpølser fordi de passer godt til kål....ikke fordi de er lavet af kål.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g melede kartofler i små tern
  • 1 knoldselleri i store tern (ca. 300 g)
  • 3 gulerødder i store tern (ca. 200 g)
  • 2 kålpølser i skiver (ca. 150 g)
  • 2½ dl vand
  • 2 spsk hakkede friske timianblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør
  • 300 g skinke- eller wokstrimler
  • 300 g broccoli i buketter

Tilbehør

  • 240 g groft brød
  • 2 spsk sennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring kartofler, selleri, gulerødder og de øvrige ingredienser i kog i en gryde. Lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 20 min.

Lad imens halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun kødet i ca. 1½ min. og tag det op. Lad resten af smørret blive varmt i panden og svits broccolibuketterne ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Kom kød og broccoli i gryden med rodfrugter og pølser. Varm retten godt igennem, smag til og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: