Timian-rodfrugter med kålpølser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

En herlig rustik bonderet. Kålpølser hedder kålpølser fordi de passer godt til kål....ikke fordi de er lavet af kål.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g melede kartofler i små tern
  • 1 knoldselleri i store tern (ca. 300 g)
  • 3 gulerødder i store tern (ca. 200 g)
  • 2 kålpølser i skiver (ca. 150 g)
  • 2½ dl vand
  • 2 spsk hakkede friske timianblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør
  • 300 g skinke- eller wokstrimler
  • 300 g broccoli i buketter

Tilbehør

  • 240 g groft brød
  • sennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring kartofler, selleri, gulerødder og de øvrige ingredienser i kog i en gryde. Lad retten koge ved jævn varme og under låg i ca. 20 min.

Lad imens halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun kødet i ca. 1½ min. og tag det op. Lad resten af smørret blive varmt i panden og svits broccolibuketterne ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Kom kød og broccoli i gryden med rodfrugter og pølser. Varm retten godt igennem, smag til og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,2 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: