Toast med flødeost, bacon og svampe

Toast med flødeost, bacon og svampe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Ristet brød med flødeost og ristede svampe. Et virkeligt dejligt stykke mad!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g bacontern
  • 1 lille finthakket skalotteløg (ca. 25 g)
  • 25 g smør
  • 2 skiver surdejsbrød
  • 200 g rensede svampe, fx markchampignon og kantareller i mindre stykker
  • 100 g Buko® flødeost naturel 25% Flødeost naturel 65+
  • 1 spsk fintklippet purløg

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Kom baconternene i en kold pande og steg dem ca. 2 min. ved kraftig varme.
  2. Skru ned til jævn varme, tilsæt løg og steg til baconen er gylden og sprød. Lad bacon-blandingen dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  3. Kom halvdelen af smørret i panden og steg brødskiverne ca. 1 min. på hver side ved jævn varme. Tag dem af varmen.
  4. Kom resten af smørret i panden og steg svampene ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Vend bacon-blandingen i svampene.
  5. Smør brødene med flødeost og fordel svampe-baconblandingen herpå.
  6. Drys med purløg og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3139 kJ / 750 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,7 g
  • Protein: 14,6 %
  • Kulhydrat: 28,1 %
  • Fedt: 57,3 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag