Tomatsalat med balsamicoyoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Det ser flot ud med forskellige tomater i salaten. Saucen passer også godt til grillet kylling eller fisk.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sød fransk sennep
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • 1 zittauerløg i skiver
  • 500 g røde og gule cherrytomater
  • 2 modne avocadoer
  • ½ liter renset rucolasalat

Sauce

Hertil

  • 400 g grillet kød, fx kyllingefilet eller bøf af oksefilet
  • 1 kg nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk olie, sennep, salt og peber sammen og rør det sammen med løget. Skær tomaterne i mindre stykker og vend dem sammen med løgblandingen. Flæk avocadoerne, fjern skal og sten. Skær avocadoerne i mindre stykker og vend dem i tomaterne sammen med rucola.

Sauce

Vend yoghurten sammen med eddike, sukker og salt. Smag til og server saucen til tomatsalaten.

Tip

I stedet for sukker og eddike i saucen kan du bruge 2 spsk glaze med balsamico/crema di balsamico.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: