Tomatsuppe med grøntsagsfyld og sprødt pølsedrys

Bedømmelse

(13 vurderinger)

30 min

En super nem suppe, som både mætter, ser godt ud og smager godt. I stedet for ristet pølse, kan du servere ristet bacon som drys på suppen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 tsk rapsolie
  • 50 g oksespegepølse i tynde strimler
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 1 tsk delikatessepaprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 dl vand
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 250 g melede kartofler i små tern
  • 250 g knoldselleri i små tern
  • 2 røde peberfrugter i små tern (ca. 250 g)
  • 2 rødløg i små tern (ca. 150 g)
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 250 g groft landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en stor, tykbundet gryde. Steg pølsen ved jævn varme i ca. 3 min. - rør af og til. Tag det ristede pølsedrys op og lad det dryppe af på køkkenrulle. Rist hvidløg, paprika og spidskommen ved jævn varme i ca. ½ min. Tilsæt vand, suppe og resten af ingredienserne og bring suppen i kog. Kog ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til kartoflerne er møre - rør af og til. Smag til og server tomatsuppen med drys af ristet pølse og persille - og med brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: