Tomatsuppe med grøntsagsfyld og sprødt pølsedrys

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

En super nem suppe, som både mætter, ser godt ud og smager godt. I stedet for ristet pølse, kan du servere ristet bacon som drys på suppen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk rapsolie
  • 50 g oksespegepølse i tynde strimler
  • 2 små hakkede fed hvidløg
  • 1 tsk delikatessepaprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 dl vand
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 250 g melede kartofler i små tern
  • 250 g knoldselleri i små tern
  • 2 røde peberfrugter i små tern (ca. 250 g)
  • 2 rødløg i små tern (ca. 150 g)
  • 1 tsk groft salt

Pynt

  • blade af bredbladet persille

Tilbehør

  • 250 g groft landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en stor, tykbundet gryde. Steg pølsen ved jævn varme i ca. 3 min. - rør af og til. Tag det ristede pølsedrys op og lad det dryppe af på køkkenrulle. Rist hvidløg, paprika og spidskommen ved jævn varme i ca. ½ min. Tilsæt vand, suppe og resten af ingredienserne og bring suppen i kog. Kog ved svag varme og under låg i ca. 10 min. eller til kartoflerne er møre - rør af og til. Smag til og server tomatsuppen med drys af ristet pølse og persille - og med brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 32,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: