Tomatsuppe med rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Hurtig og nem suppe med tilbehør af lækre gratinerede ostebrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ostebrød

  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe
  • 2 dl vand
  • 500 g frossen rodfrugtblanding
  • 250 g frosne ekstrafine ærter
  • 1½ tsk groft salt

Pynt

  • purløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ostebrød

Smør brødskiverne med sennep og fordel herpå ost og purløg. Læg ostebrødene på en plade med bagepapir og gratiner dem midt i ovnen ca. 8 min. eller til osten er gylden.

Skær wokstrimlerne i mundrette bidder. Bring imens tomatsuppe og vand i kog i en gryde. Tilsæt frosne rodfrugter, ærter, wokstrimler og salt. Bring atter suppen i kog og smag til. Server tomatsuppen sammen med de varme ostebrød.

Tip

I stedet for dijonsennep kan man bruge sød, mild sennep.

Gratinering

Ca. 8 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag