Tomatsuppe med rodfrugter
30 min

Tomatsuppe med rodfrugter

Hurtig og nem suppe med tilbehør af lækre gratinerede ostebrød.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tomatsuppe med rodfrugter

Hurtig og nem suppe med tilbehør af lækre gratinerede ostebrød.

Antal portioner

Ostebrød

Pynt

  • purløg

Fremgangsmåde:

Ostebrød

Smør brødskiverne med sennep og fordel herpå ost og purløg. Læg ostebrødene på en plade med bagepapir og gratiner dem midt i ovnen ca. 8 min. eller til osten er gylden.

Skær wokstrimlerne i mundrette bidder. Bring imens tomatsuppe og vand i kog i en gryde. Tilsæt frosne rodfrugter, ærter, wokstrimler og salt. Bring atter suppen i kog og smag til. Server tomatsuppen sammen med de varme ostebrød.

Tip

I stedet for dijonsennep kan man bruge sød, mild sennep.

Gratinering

Ca. 8 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %
Print