Tomatsuppe med rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Hurtig og nem suppe med tilbehør af lækre gratinerede ostebrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Ostebrød

Pynt

  • purløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Ostebrød

Smør brødskiverne med sennep og fordel herpå ost og purløg. Læg ostebrødene på en plade med bagepapir og gratiner dem midt i ovnen ca. 8 min. eller til osten er gylden.

Skær wokstrimlerne i mundrette bidder. Bring imens tomatsuppe og vand i kog i en gryde. Tilsæt frosne rodfrugter, ærter, wokstrimler og salt. Bring atter suppen i kog og smag til. Server tomatsuppen sammen med de varme ostebrød.

Tip

I stedet for dijonsennep kan man bruge sød, mild sennep.

Gratinering

Ca. 8 min. ved 250°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag