Torsk på bund af æble og selleri
•
En dejlig forret med et væld af forskellige smage. Det syrlige æble og den søde knoldselleri passer perfekt til fiskens milde smag.
Ingredienser
|
400 g
Renset torskefilet
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Knoldselleri i tern (ca. 1 x 1 x 1 cm)
|
|
|---|---|
|
20 g
Smør - smeltet
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
2
Røde æbler, skåret i små tern (ca. 250 g)
|
|
|
2 spsk
Grofthakkede kapers
|
|
|
2½ dl
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
|
1 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
10 g
Smør
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Honning
|
|
|
25 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
1
Fintstrimlet hjertesalat (ca. 100 g)
|
|---|
Pynt
|
Røde æbler
|
|
|---|---|
|
Fintstrimlet hjertesalat
|
Tilbehør
|
150 g
Ristet rugbrød
|
|---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
440 kJ / 105 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,1 g |
| Protein: | 7,3 g |
| Fedt: | 4,3 g |
| Kulhydrat: | 9,2 g |
Relateret video
Sådan fileterer du torsk
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.