Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler
30 min
•
&format=webp)
Torskepakker med kryddersmør og nye kartofler uhm.........! Du kan også bruge laks eller rødspætte.
Ingredienser
1¼ kg
Skrabede eller skrubbede kartofler
|
|
---|---|
½ spsk
Groft salt
|
|
1 liter
Vand
|
Torskepakker
600 g
Renset torskefilet uden skind
|
|
---|---|
4
Porrer i tynde ringe (ca. 300 g)
|
|
3
Gulerødder i tændstiktynde stave (ca. 200 g)
|
|
½
Fennikel i kvarte tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
4 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Hvidløgssmør
|
|
---|---|
½ spsk
Meget finthakkede soltørrede tomater
|
Pynt
Top af fennikler
|
---|
Sådan gør du
Torskepakker
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også lave fiskepakkerne i alufolie og komme dem på grillen. Torsk er bedst i de måneder hvor bogstavet R indgår, fx januaR, febRuar, maRts osv. I de måneder der ikke indeholder R er der andre gode hvide fiskdu kan bruge, fx fladfisk som rødspætte og skrubber.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
266 kJ / 64 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,3 g |
Protein: | 3,9 g |
Fedt: | 2 g |
Kulhydrat: | 7,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
