Tortellini med grønkål og granatæble
15 min
&format=webp)
Tortellini med grønkål og granatæblekerner er en meget hurtig, nem og velsmagende ret. Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv denne opskrift på tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce. Tortellini med grøntsager giver en dejlig kombination af blødt og sprødt - og her er der faktisk også helt italienske farver på tallerkenen.

Ingredienser
2 personer
Ostesauce
1 spsk Hvedemel | |
---|---|
2½ dl Mælk | |
50 g Revet mozzarellaost | |
1 spsk Friskpresset citronsaft | |
¼ tsk Groft salt |
Tortellini
250 g Tortellinier eller raviolier med ost |
---|
Grønkål
5 g Smør | |
---|---|
250 g Frisk grønkål i mindre stykker | |
1 tsk Groft salt |
100 g Granatæblekerner | |
---|---|
1 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet) | |
Friskkværnet peber |
Tilbehør
100 g Groft flute |
---|
Sådan gør du
Ostesauce
Tortellini
Grønkål
Bedømmelse
Erstat grønkål og granatæblekerner med spidskål og hindbær i sommerhalvåret.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4664 kJ / 1115 kcal
Næringsindhold pr. 100g
450 kJ / 108 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 21,1 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 14,7 g |
Fedt: | 23,5 % | 2,9 g |
Relateret video
Tortellini med grønkål og granatæble
Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce.