Tortellini med grønkål og granatæble
Tortellini med grønkål og granatæblekerner er en meget hurtig, nem og velsmagende ret. Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv denne opskrift på tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce. Tortellini med grøntsager giver en dejlig kombination af blødt og sprødt - og her er der faktisk også helt italienske farver på tallerkenen.
Ingredienser
Ostesauce
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
|---|---|
|
2½ dl
Mælk
|
|
|
50 g
Revet mozzarellaost
|
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Tortellini
|
250 g
Tortellinier eller raviolier med ost
|
|---|
Grønkål
|
5 g
Smør
|
|
|---|---|
|
250 g
Frisk grønkål i mindre stykker
|
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Granatæblekerner
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Tilbehør
|
100 g
Groft flute
|
|---|
Sådan gør du
Ostesauce
Tortellini
Grønkål
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Erstat grønkål og granatæblekerner med spidskål og hindbær i sommerhalvåret.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3 g |
| Protein: | 5,6 g |
| Fedt: | 2,9 g |
| Kulhydrat: | 14,7 g |
Tortellini er små fyldte pastaer - et populært medlem af pastafamilien. Prøv tortellini i skønt selskab med grønkål, granatæblekerner og en lækker cremet sauce.