Tortillas med kylling og salsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

En opskrift hvor både hovedingrediens og tilbehør kan varieres efter smag og behag.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Tortillas med kylling og salsa

  • 8 majs tortillaer, ca. 20 cm i diameter
  • 1 stegt kylling
  • 20 g smør
  • 1 rødløg i tynde både
  • 2 peberfrugter i strimler
  • 1 spsk tacokrydderi
  • 2 dl mild tomatsalsa

Tilbehør:

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør yoghurt sammen med mangochutney og smag dressingen til.

Tortillas med kylling og salsa

Pak de 8 tortillas ind i et fugtigt viskestykke. Læg dem i et ovnfast fad, og dæk med alufolie. Lun tortillas i ovnen så de bliver bløde. Fjern imens skind og ben på kyllingen og del kødet i mindre stykker. Lad fedtstof blive gylden i en pande. Steg løg og peberfrugt til grøntsagerne begynder at blive bløde. Tilsæt kyllingkød, tacokrydderi og tomatsalsa og bring blandingen til kogepunktet. Smag til.

Anret kyllingeblandingen på de varme tortillas og server med dressing, ost, bønner og majs.

Lune tortillas

Ca. 10 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: