Toscakage
1 time 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Sandkage med et strejf af frisk citron - toppet med blød karamelliseret mandelfyld.
Ingredienser
|
2
Æg
|
|
|---|---|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
|
100 g
Smeltet smør
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
Mandelfyld
|
100 g
Hakkede mandler
|
|
|---|---|
|
100 g
Smeltet smør
|
|
|
100 g
Sukker
|
|
|
3 spsk
Piskefløde
|
|
|
3 spsk
Sirup
|
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
Sådan gør du
Mandelfyld
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt 1 ½ tsk flagesalt til mandelfyldet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1778 kJ / 425 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,6 g |
| Protein: | 5,1 g |
| Fedt: | 27,1 g |
| Kulhydrat: | 40,5 g |