Valnøddekylling med avocadosauce

Bedømmelse

(22 vurderinger)

1 timer

Overrask med den flotte grønne sauce til den festlige valnøddekylling.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 kyllingefileter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g blødt smør
  • 1 dl grofthakkede valnøddekerner
  • 2 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • bomuldssnor
  • 25 g smør

Avocadosauce

Tilbehør

  • 1 kg kogte nye kartofler
  • 350 g dampede små nye gulerødder med top
  • 250 g dampede grønne asparges

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk kyllingefileterne på langs, men lad dem hænge sammen. Drys med salt og peber. Fordel smør, nødder og citronskal på fileterne og luk dem - bind dem sammen 2 steder med lidt bomuldssnor. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kyllingefileterne i ca. 12 min. - vend dem af og til.

Avocadosauce

Flæk avocadoen, fjern sten og skal. Blend avocadoen sammen med citronsaft og vand. Bring mælkesauce og kyllingefond i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen og rør avocadoblandingen heri - lige inden serveringen. Server straks sammen med kylling, kartofler og grøntsager.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,8 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 36 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Sauvignon blanc, semillon Graves, Frankrig

Hvid, fadlagret bordeaux, når den er bedst, vil være et fremragende match til denne ret. Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til kylling