Vaniljefromage
10 timer
•
Arbejdstid: 15 min
•
Vaniljefromage - nem at lave og at spise. Fromage leder tankerne hen på "de gode gamle dage" - men denne opskrift på dessert hitter stadig idag!
Ingredienser
Vaniljefromage
|
2 blade
Husblas
|
|
|---|---|
|
½ liter
Vaniljesauce
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
200 g
Friske bær, fx hindbær, blåbær og brombær
|
|---|
Pynt
|
Ristede hasselnøddekerner
|
|
|---|---|
|
Citronmelisseblade
|
Sådan gør du
Vaniljefromage
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Fromagerne kan også vendes ud og serveres på tallerkener. Løsn fromagerne i kanten med en spids kniv. Dyp formene et kort øjeblik i meget varmt vand og vend fromagerne ud.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
569 kJ / 136 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 3 g |
| Fedt: | 7,3 g |
| Kulhydrat: | 14,6 g |