Vaniljegrød med ristede mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Risengrød i en luksusudgave med fløde, vaniljestang og mandler.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland ris, vand, smør og salt i en stor tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt mælk, piskefløde og kanelstang. Lad grøden koge under låg og på meget svag varme uden omrøring i 30-40 min. Tilsæt lidt mælk, hvis grøden bliver for tyk. Skold og smut mandlerne og fordel dem på en bageplade. Rist mandlerne midt i ovnen. Kom mandlerne i grøden og smag til med sukker og vaniljesukker. Server med mælk.

Ristning

Ca. 10 min. ved 200°

Sådan laver du risengrød

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: