Vaniljegrød med ristede mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Risengrød i en luksusudgave med fløde, vaniljestang og mandler.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland ris, vand, smør og salt i en stor tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt mælk, piskefløde og kanelstang. Lad grøden koge under låg og på meget svag varme uden omrøring i 30-40 min. Tilsæt lidt mælk, hvis grøden bliver for tyk. Skold og smut mandlerne og fordel dem på en bageplade. Rist mandlerne midt i ovnen. Kom mandlerne i grøden og smag til med sukker og vaniljesukker. Server med mælk.

Ristning

Ca. 10 min. ved 200°

Sådan laver du risengrød

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: