Vaniljegrød med ristede mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Risengrød i en luksusudgave med fløde, vaniljestang og mandler.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland ris, vand, smør og salt i en stor tykbundet gryde. Lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt mælk, piskefløde og kanelstang. Lad grøden koge under låg og på meget svag varme uden omrøring i 30-40 min. Tilsæt lidt mælk, hvis grøden bliver for tyk. Skold og smut mandlerne og fordel dem på en bageplade. Rist mandlerne midt i ovnen. Kom mandlerne i grøden og smag til med sukker og vaniljesukker. Server med mælk.

Ristning

Ca. 10 min. ved 200°

Sådan laver du risengrød

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: