Vaniljeis af vaniljesauce

1 time 5 min
Vaniljeis af vaniljesauce

Her får du den nemmeste opskrift på vaniljeis . Det er blot en vaniljesauce du fryser - og resultatet er slet ikke så tosset. Så hvis det virkelig skal være nemt og du vil springe over hvor gærdet er lavest - så er dette præcis den opskrift på hjemmelavet vaniljeis, du leder efter. Det kan ikke blive nemmere.

Ingredienser

1 liter Vaniljesauce

Sådan gør du

  • Kom vaniljesaucen i en form (ca. 1½ liter) og stil den tildækket i fryseren i mindst 4 timer.
  • Rør 4 - 5 gange under indfrysningen.
  • Sæt isen i køleskabet ½ time før serveringen.

Resultatet bliver endnu bedre hvis du kører vanijesaucen på en ismaskine.

Bland evt. hakket mørk chokolade i vaniljesaucen inden indfrysningen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7287 kJ / 1742 kcal

Næringsindhold pr. 100g

729 kJ / 174 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 7,5 % 3,2 g
Kulhydrat: 41,8 % 17,9 g
Fedt: 50,7 % 10 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/vaniljeis-af-vaniljesauce/