Varm kartoffelsalat med gulerødder
45 min
•
&format=webp)
Ny farverig variant af den elskede varme kartoffelsalat. Nyd den varm eller kold.
Ingredienser
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
800 g
Skrubbede kartofler
|
Varm kartoffelsalat
¾ dl
Ufarvet lagereddike
|
|
---|---|
4 spsk
Lys sirup
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Små gulerødder i grove stykker (ca. 200 g)
|
|
2
Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
½ dl
Klippet frisk purløg
|
|
---|---|
½ dl
Hakkede friske dildkviste
|
Hertil
500 g
Stegt grisekød, fx mørbrad eller skinkemignon
|
|
---|---|
300 g
Grønne salatblade drysset med salt og peber
|
Sådan gør du
Varm kartoffelsalat
Tips
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7954 kJ / 1901 kcal
Næringsindhold pr. 100g
238 kJ / 57 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 26,9 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 7,3 g |
Fedt: | 21 % | 1,4 g |
