Varm øl med flødeskum

Arbejdstid: 5 min
Varm øl med flødeskum

Her er det varm øl, der serveres, og varm øl er anderledes, men rigtig godt - især med flødeskum.

Ingredienser

1 dl Øllikør
½ dl Letpisket piskefløde
Chokoladespåner

Sådan gør du

  • Varm øllikøren i en tykbundet gryde til ca. 60°.
  • Hæld det varme øl i et passende glas og server straks med flødeskum og chokoladespåner på toppen.

Varm øllikøren i et glas i mikroovnen.

Kan serveres uden chokolade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2867 kJ / 685 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1792 kJ / 428 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 3,3 % 3,5 g
Kulhydrat: 50,9 % 53,6 g
Fedt: 27 % 13,1 g
Alkohol: 18,8 % 12 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/varm-ol-med-flodeskum/