Vegetar tacos med ost og tomatsalsa
30 min
•
&format=webp)
Små bløde tacos med fyld af rødkål, tomatsalsa og salatost.
Ingredienser
400 g
Fintstrimlet rødkål eller lilla spidskål
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
Tomatsalsa
8
Tomater (ca. 900 g)
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
3 spsk
Finthakkede mynteblade
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Majs
|
|
---|---|
12
Små tortillaer
|
|
1
Avocado i mindre stykker (ca. 125 g)
|
|
150 g
Salatost brudt i små stykker
|
Sådan gør du
Tomatsalsa
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Tilsæt tørret eller frisk finthakket chili til din tomatsalsa, hvis du kan lide den stærk.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
373 kJ / 89 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,4 g |
Protein: | 3,1 g |
Fedt: | 3,6 g |
Kulhydrat: | 11 g |
