Vegetariske fajitas med hytteost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Nemme og lækre fajitas med smørstegte sojasvampe og salsahytteost til som en let aftensmad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Syltede rødløg

  • 3 spsk sukker
  • 1 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)

Fajitas

  • 15 g smør
  • 300 g portobello svampe i grove stykker
  • 4 spsk sojasauce
  • 8 grove tortillaer, ca. 20 cm i diameter
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost naturel 4%
  • 50 g tomatsalsa
  • 100 g krølsalat - revet i mindre stykker
  • 1 mangofrugt i tern (ca. 250 g)
  • 2 avocadoer i tern (ca. 200 g)
  • 250 g cherrytomater i halve
  • 1 tsk havsalt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl friske korianderblade

Tilbehør

  • 1 limefrugt i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Syltede rødløg

Bring sukker, eddike og vand i kog i en stor gryde. Tilsæt løgene og kog dem i 2-3 min. Tag løgene op med en hulske og kom dem i et glas. Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min. eller til der er ca. 1 dl tilbage. Hæld lagen over løgene.

Fajitas

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg svampene i ca. 15 min. Tag panden af varmen og vend soja i svampene. Rist tortillaerne på en brødrister, ca. 1 min. på hver side. Vend hytteost og salsa sammen. Fordel sojasvampe, den krydrede hytteost, salatblade, mango, avocado og tomater på tortillaerne. Drys med salt og peber. Pynt med korianderblade og server med limebåde.

Tip

I stedet for portobellosvampene kan du bruge champignoner

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 48,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag