Vild pizza med sølvbeder og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

For dig som har lyst til en anderledes pizza, som er fuld af god smag og lækre råvarer.

Ingredienser

Antal portioner

Pizzadej

  • 350 g hvedemel (ca. 6 dl)
  • 225 g koldt smør i tern
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzadej

Blend mel, smør, salt og isvand sammen i en foodprocessor, ved at trykke på pulse, indtil det ligner en brødkrumme. Tag dejen ud af foodprocessoren og rul dejen sammen i hånden, med lidt ekstra mel på bordet. Pak dejen ind i film og læg den på køl i mindst 2 timer. Rul dejen ud til en lang pølse, del den i 6 stykker og rul dem ud i aflange pizzaer (ca. 7 x 20 cm). Læg dem på plader med bagepapir.

Lad olien blive varm i en pande og steg svampene i ca. 3 min. Fordel osten på pizzaerne sammen med svampe, sølvbeder og oliven. Bag pizzaerne midt i ovnen - til de er gyldne og sprøde.

Server dem straks med ansjoser, ost og fraiche på toppen.

Bagetid

10-15 min. ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 19720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: