Vild pizza med sølvbeder og oliven
60+ min

Vild pizza med sølvbeder og oliven

For dig som har lyst til en anderledes pizza, som er fuld af god smag og lækre råvarer.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vild pizza med sølvbeder og oliven

For dig som har lyst til en anderledes pizza, som er fuld af god smag og lækre råvarer.

Antal portioner

Pizzadej

  • 350 g hvedemel (ca. 6 dl)
  • 225 g koldt smør i tern
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 600 g blandede vilde svampe
  • 300 g frisk mozzarella
  • 200 g små kogte, grønne sølvbeder
  • 20 kalamataoliven uden sten

Fremgangsmåde:

Pizzadej

Blend mel, smør, salt og isvand sammen i en foodprocessor, ved at trykke på pulse, indtil det ligner en brødkrumme. Tag dejen ud af foodprocessoren og rul dejen sammen i hånden, med lidt ekstra mel på bordet. Pak dejen ind i film og læg den på køl i mindst 2 timer. Rul dejen ud til en lang pølse, del den i 6 stykker og rul dem ud i aflange pizzaer (ca. 7 x 20 cm). Læg dem på plader med bagepapir.

Lad olien blive varm i en pande og steg svampene i ca. 3 min. Skær mozzarellaerne i kvarte og fordel dem på pizzaerne sammen med svampe, sølvbeder og oliven. Bag pizzaerne midt i ovnen - til de er gyldne og sprøde.

Server dem straks med ansjoser, ost og fraiche på toppen.

Bagetid

10-15 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 18120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 60 %
Print