Vild pizza med sølvbeder og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

For dig som har lyst til en anderledes pizza, som er fuld af god smag og lækre råvarer.

Ingredienser

Antal portioner

Pizzadej

  • 350 g hvedemel (ca. 6 dl)
  • 225 g koldt smør i tern
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzadej

Blend mel, smør, salt og isvand sammen i en foodprocessor, ved at trykke på pulse, indtil det ligner en brødkrumme. Tag dejen ud af foodprocessoren og rul dejen sammen i hånden, med lidt ekstra mel på bordet. Pak dejen ind i film og læg den på køl i mindst 2 timer. Rul dejen ud til en lang pølse, del den i 6 stykker og rul dem ud i aflange pizzaer (ca. 7 x 20 cm). Læg dem på plader med bagepapir.

Lad olien blive varm i en pande og steg svampene i ca. 3 min. Fordel osten på pizzaerne sammen med svampe, sølvbeder og oliven. Bag pizzaerne midt i ovnen - til de er gyldne og sprøde.

Server dem straks med ansjoser, ost og fraiche på toppen.

Bagetid

10-15 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 19720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: