Vindruesalat med løg og persille
15 min

Vindruesalat med løg og persille

En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Vindruesalat med løg og persille

En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Skyl vindruerne og halver dem. Skær osten i skiver og del dem i mindre brud. Læg vindruerne i et fad og fordel ostebrud, persille og løg på vindruerne. Server straks.

Tips

Vindruesalaten kan også drysses med grofthakkede valnøddekerner. I stedet for hvid ost i blok, kan du bruge hvid ost i tern. Vindruesalaten smager godt til fx vildt og and.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 44 %
Print