Vindruesalat med løg og persille

Vindruesalat med løg og persille

15 min
En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.

Sådan gør du

  • Skyl vindruerne og halver dem. Skær osten i skiver og del dem i mindre brud. Læg vindruerne i et fad og fordel ostebrud, persille og løg på vindruerne. Server straks.

Vindruesalaten kan også drysses med grofthakkede valnøddekerner. I stedet for hvid ost i blok, kan du bruge hvid ost i tern. Vindruesalaten smager godt til fx vildt og and.

Energiindhold for hele retten:

3619 kJ / 865 kcal

Næringsindhold pr. 100g

454 kJ / 108 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 15,2 % 4,1 g
Kulhydrat: 42,7 % 11,4 g
Fedt: 42,1 % 5,2 g

Ingredienser

500 g Stenfri, blå og grønne vindruer
200 g Salatost
1 dl Hakket bredbladet persille
1 Finthakket rødløg