Vindruesalat med løg og persille

Vindruesalat med løg og persille

15 min
En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.

Sådan gør du

  • Skyl vindruerne og halver dem. Skær osten i skiver og del dem i mindre brud. Læg vindruerne i et fad og fordel ostebrud, persille og løg på vindruerne. Server straks.
Velbekomme!
Tips

Vindruesalaten kan også drysses med grofthakkede valnøddekerner. I stedet for hvid ost i blok, kan du bruge hvid ost i tern. Vindruesalaten smager godt til fx vildt og and.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3452 kJ / 825 kcal

Næringsindhold pr. 100g

433 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 15,7 % 4 g
Kulhydrat: 39,1 % 10 g
Fedt: 45,2 % 5,3 g

Ingredienser

Blå og grønne vindruer - stenfri
500 g
200 g
Hakket bredbladet persille
1 dl
Finthakket rødløg
1