Waldorfsalat med skyr

Waldorfsalat med skyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

45 min

Waldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 æble, fx coxorange
  • 3 stilke bladselleri
  • 125 g blå vindruer

Dressing

  • 1½ dl Cheasy® skyr naturel Skyr naturel 0,2%
  • 1½ spsk mælk
  • 1 tsk honning
  • ½ tsk dijonsennep
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1½ spsk ristede pinjekerner

Pynt

  • blade af bladselleri
  • pinjekerne

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær æblet i tern, bladselleri i tynde skiver, og vindruer i halve (fjern kernerne).

Dressing

Rør skyr sammen med de øvrige ingredienser. Vend æbler, bladselleri og druer i dressingen, og lad salaten trække i køleskabet mindst ½ time. Smag til.

Tip

Salaten smager dejligt, fx sammen med stegt kylling og kartofler. Eller i madpakken med et stykke brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1760 kJ / 421 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 26 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag