Waldorfsalat med skyr

Waldorfsalat med skyr

45 min
Waldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.

Sådan gør du

  • Skær æblet i tern, bladselleri i tynde skiver, og vindruer i halve (fjern kernerne).
Dressing
  • Rør skyr sammen med de øvrige ingredienser. Vend æbler, bladselleri og druer i dressingen, og lad salaten trække i køleskabet mindst ½ time. Smag til.

Salaten smager dejligt, fx sammen med stegt kylling og kartofler. Eller i madpakken med et stykke brød.

Energiindhold for hele retten:

1546 kJ / 370 kcal

Næringsindhold pr. 100g

295 kJ / 71 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 24,7 % 4,3 g
Kulhydrat: 47,2 % 8,2 g
Fedt: 28,1 % 2,2 g
Mere inspiration

Her er opskriften på den klassiske lækre waldorfsalat med æbler, bladselleri, vindruer og valnødder.

Waldorfsalat
1 time
Waldorfsalat
(409)

Ingredienser

1 Æble, fx coxorange
3 stilke Bladselleri
125 g Blå stenfri vindruer
Dressing
1½ dl Skyr naturel
1½ spsk Mælk
1 tsk Honning
½ tsk Dijonsennep
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1½ spsk Ristede pinjekerner
Pynt
Blade af bladselleri
Pinjekerner
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk