Waldorfsalat med skyr

Waldorfsalat med skyr

45 min
Waldorfsalat med skyr og ristede pinjekerner. Dejlig til stegt kød og kogte kartofler.

Sådan gør du

  • Skær æblet i tern, bladselleri i tynde skiver, og vindruer i halve (fjern kernerne).
Dressing
  • Rør skyr sammen med de øvrige ingredienser. Vend æbler, bladselleri og druer i dressingen, og lad salaten trække i køleskabet mindst ½ time. Smag til.
Mere inspiration

Her er opskriften på den klassiske lækre waldorfsalat med æbler, bladselleri, vindruer og valnødder.

Waldorfsalat
1 time
Waldorfsalat
(356)
Velbekomme!
Tip

Salaten smager dejligt, fx sammen med stegt kylling og kartofler. Eller i madpakken med et stykke brød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1549 kJ / 370 kcal

Næringsindhold pr. 100g

296 kJ / 71 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,1 g
Protein: 25,7 % 4,5 g
Kulhydrat: 45,3 % 7,9 g
Fedt: 29 % 2,3 g

Ingredienser

Æble, fx coxorange
1
Bladselleri
3 stilke
Blå vindruer
125 g
Dressing
1½ dl
Mælk
1½ spsk
Honning
1 tsk
Dijonsennep
½ tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Ristede pinjekerner
1½ spsk
Pynt
Blade af bladselleri
Pinjekerner