Wok med and og vandkastanjer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Sur-sød sauce, østerssauce, soya og risnudler giver retten sin smag af Kina.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dåse afdryppede vandkastanjer
  • 500 g broccoli i små buketter
  • 125 g friske minimajs
  • 2 spsk østerssauce
  • ½ tsk groft salt
  • 250 g tørrede brede risnudler
  • 2 liter vand
  • 1 stjerneanis
  • 2 tsk groft salt

Pynt

  • klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 2 dl varm sur-sød sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Del andebryststykket på langs. Skær det i ca. ½ cm tykke skiver - lad kødet forblive samlet. Lad wokken blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Steg andebrystskiverne på skindsiden ca. 3 min. uden omrøring. Steg derefter kødet ca. ½ min. under omrøring - så kødet skilles ad. Tag det op, drys med salt og hold kødet varmt. Tør wokken af og kom fedtstoffet i sammen med grøntsager, østerssauce og salt. Steg grøntsagerne under omrøring i ca. 2 min.

Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat stjerneanis og salt. Efter ca. 4 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre. Dryp dem af i et dørslag. Klip nudlerne i mindre stykker og vend dem sammen med grøntsagerne.

Fordel andekød og purløg over retten. Server straks med varm sur-søde sauce.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: