Wok med and og vandkastanjer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Sur-sød sauce, østerssauce, soya og risnudler giver retten sin smag af Kina.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dåse afdryppede vandkastanjer
  • 500 g broccoli i små buketter
  • 125 g friske minimajs
  • 2 spsk østerssauce
  • ½ tsk groft salt
  • 250 g tørrede brede risnudler
  • 2 liter vand
  • 1 stjerneanis
  • 2 tsk groft salt

Pynt

  • klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 2 dl varm sur-sød sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Del andebryststykket på langs. Skær det i ca. ½ cm tykke skiver - lad kødet forblive samlet. Lad wokken blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Steg andebrystskiverne på skindsiden ca. 3 min. uden omrøring. Steg derefter kødet ca. ½ min. under omrøring - så kødet skilles ad. Tag det op, drys med salt og hold kødet varmt. Tør wokken af og kom fedtstoffet i sammen med grøntsager, østerssauce og salt. Steg grøntsagerne under omrøring i ca. 2 min.

Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat stjerneanis og salt. Efter ca. 4 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre. Dryp dem af i et dørslag. Klip nudlerne i mindre stykker og vend dem sammen med grøntsagerne.

Fordel andekød og purløg over retten. Server straks med varm sur-søde sauce.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 15 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: