Wok med and og vandkastanjer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Sur-sød sauce, østerssauce, soya og risnudler giver retten sin smag af Kina.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dåse afdryppede vandkastanjer
  • 500 g broccoli i små buketter
  • 125 g friske minimajs
  • 2 spsk østerssauce
  • ½ tsk groft salt
  • 250 g tørrede brede risnudler
  • 2 liter vand
  • 1 stjerneanis
  • 2 tsk groft salt

Pynt

  • klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 2 dl varm sur-sød sauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Del andebryststykket på langs. Skær det i ca. ½ cm tykke skiver - lad kødet forblive samlet. Lad wokken blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Steg andebrystskiverne på skindsiden ca. 3 min. uden omrøring. Steg derefter kødet ca. ½ min. under omrøring - så kødet skilles ad. Tag det op, drys med salt og hold kødet varmt. Tør wokken af og kom fedtstoffet i sammen med grøntsager, østerssauce og salt. Steg grøntsagerne under omrøring i ca. 2 min.

Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat stjerneanis og salt. Efter ca. 4 min. under omrøring er nudlerne løst op og møre. Dryp dem af i et dørslag. Klip nudlerne i mindre stykker og vend dem sammen med grøntsagerne.

Fordel andekød og purløg over retten. Server straks med varm sur-søde sauce.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: