Wok med oksekød
30 min
•
&format=webp)
En naturlig og dejlig stærk wok ret. Hurtig og lækker aftensmad på ingen tid.
Ingredienser
2 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
250 g
Wokstrimler af okseklump
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Stort løg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
3
Gulerødder i skrå skiver (ca. 150 g)
|
|
400 g
Broccoli i små buketter og stilken i tynde skiver
|
|
¾ dl
Teriyakisauce
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
1 tsk
Sambal oelek
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
Tilbehør
4 dl
Løse ris, parboiled, fx jasmin
|
---|
Sådan gør du
Wok med oksekød
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Sambal oelek er en stærk chilipasta. Du kan variere styrken ved at komme mere eller mindre i retten.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9761 kJ / 2333 kcal
Næringsindhold pr. 100g
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 19,3 % | 5,2 g |
Fedt: | 25,5 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 55,2 % | 14,8 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
