Ymerfromage med bagte rabarber og crumble
3 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
Fløjlsblød ymerfromage med et låg af bagte rabarber og et sprødt crumble drys.
Ingredienser
Ymerfromage
|
3 blade
Husblas
|
|
|---|---|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
|
3
Æggeblommer (ca. 3 spsk)
|
|
|
½
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
|
5 dl
Ymer
|
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
Bagte rabarber
|
200 g
Vinrabarber i ca. 3 cm stykker
|
|
|---|---|
|
75 g
Sukker
|
|
|
1 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
Crumble
|
75 g
Sigtet speltmel
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Sukker
|
|
|
50 g
Smør
|
Pynt
|
Citronmelisse
|
|---|
Sådan gør du
Ymerfromage
Bagte rabarber
Crumble
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
874 kJ / 209 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 4,5 g |
| Fedt: | 12,6 g |
| Kulhydrat: | 19,5 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en teske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.