Yoghurtdessert med kardemomme

Yoghurtdessert med kardemomme

15 min
Desserten har en skøn smag af kardemomme. Nydes langsomt.

Sådan gør du

  • Knus kardemommefrøene (ca. 2 tsk) - evt. i en morter. Hak pistacienødderne groft - gem lidt af begge dele til pynt. Vend kardemomme og pistacienødder i yoghurten sammen med honning. Smag til og hæld yoghurten i 4 glas. Pynt med kardemomme og pistacienødder. Stil desserten tildækket i køleskabet til den er helt kold - ca. 1 time.

Kan du ikke finde usalatede pistacienøddekerner, kan du bruge de salte. Skyl og tør dem godt.

Energiindhold for hele retten:

4024 kJ / 962 kcal

Næringsindhold pr. 100g

802 kJ / 192 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 12,2 % 5,7 g
Kulhydrat: 25,5 % 12 g
Fedt: 62,3 % 13,5 g

Ingredienser

25 Kardemommekapsler - frøene herfra
1 dl Usaltede pistacienødder
4 dl Græsk yoghurt
2 spsk Flydende honning
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk