Yoghurtdessert med kardemomme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Desserten har en skøn smag af kardemomme. Nydes langsomt.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Knus kardemommefrøene (ca. 2 tsk) - evt. i en morter. Hak pistacienødderne groft - gem lidt af begge dele til pynt. Vend kardemomme og pistacienødder i yoghurten sammen med honning. Smag til og hæld yoghurten i 4 glas. Pynt med kardemomme og pistacienødder. Stil desserten tildækket i køleskabet til den er helt kold - ca. 1 time.

Tip

Kan du ikke finde usalatede pistacienøddekerner, kan du bruge de salte. Skyl og tør dem godt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Til denne ret vil druen gewürztraminer virkelig komme til sin ret. Da desserten ikke er så sød som mange andre, vil en halvtør vin fungere fint Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade