Yoghurtdessert med kardemomme

Yoghurtdessert med kardemomme

15 min
Desserten har en skøn smag af kardemomme. Nydes langsomt.

Sådan gør du

  • Knus kardemommefrøene (ca. 2 tsk) - evt. i en morter. Hak pistacienødderne groft - gem lidt af begge dele til pynt. Vend kardemomme og pistacienødder i yoghurten sammen med honning. Smag til og hæld yoghurten i 4 glas. Pynt med kardemomme og pistacienødder. Stil desserten tildækket i køleskabet til den er helt kold - ca. 1 time.
Tip

Kan du ikke finde usalatede pistacienøddekerner, kan du bruge de salte. Skyl og tør dem godt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1985 kJ / 474 kcal

Næringsindhold pr. 100g

397 kJ / 95 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 10,3 % 2,4 g
Kulhydrat: 38 % 8,9 g
Fedt: 51,7 % 5,6 g

Ingredienser

Kardemommekapsler - frøene herfra
25
Usaltede pistacienødder
1 dl
Græsk yoghurt
4 dl
Flydende honning
2 spsk