Yoghurtis
10 timer
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Yoghurtis eller frozen yoghurt er en frisk, let syrlig og lækker is. Vi laver vores yoghurtis med græsk inspireret yoghurt, som er cremet og giver et perfekt modspil til piskefløden. Yoghurtisen er sødet med en mild akaciehonning - og sammen med vaniljekorn giver det den bedste yoghurtis.
Ingredienser
Yoghurtis
¼ liter
Yoghurt 10%
|
|
---|---|
½ dl
Akaciehonning
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
2 spsk
Sukker
|
Sådan gør du
Yoghurtis
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Yoghurtisen kan fryses i en ismaskine.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1033 kJ / 247 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0 g |
Protein: | 2,7 g |
Fedt: | 19,2 g |
Kulhydrat: | 16,3 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
