Laktosefri Græskarsuppe med butternut & rød peber

Der er intet som god varm suppe på kolde efterårs- og vinterdage. Især ikke når suppen er fuld af grøntsøger og smag – og derud-over helt laktosefri.

Ingredienser:

Laktosefri Græskarsuppe med butternut & rød peber

  1. Skræl og snit alle grøntsagerne groft
  2. Lav 1 liter grøntsagsbouillon I en gryde og tilsæt grøntsagerne – sørg for at grøntsagerne er dækkede af vand.
  3. Bring vandet i kog og tilføj krydderier som du ønsker (Normalt oregano, basilikum, salt og peber).
    Tilsæt tørrede chiliflager, hvis du ønsker en lidt stærk suppe.
  4. Lad suppen simre 25 minutter
  5. Blend suppen i en blender eller med stavblender. Tilføj Arla LaktoseFRI ® Friskost og blend indtil suppen er ensartet.
  6. Smag suppen til og tilføj fløde eller Fraiche i et flot mønster for at fuldende smag og flot servering.

TIP! Ristet lunt brød med Arla LaktoseFRI ® friskost eller smør er perfekt til denne ret.