Rugbrød med stuvede kantareller
30 min
•
&format=webp)
Sæsonen for kantereller er kort, så spis løs mens de er her!
Ingredienser
450 g
Rensede kantareller
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
Et drys groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost (ca. dl)
|
|
4 skiver
Groft rugbrød
|
Pynt
Fintskåret salatløg eller porre
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
715 kJ / 171 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,4 g |
Protein: | 4,3 g |
Fedt: | 12,2 g |
Kulhydrat: | 11,2 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
