Ca. 20 min ved 200° - varmluft
Ca. 25 min ved 200° - varmluft
12887 kJ / 3080 kcal
935 kJ / 224 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 8,7 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 20,3 % | 11,2 g |
Fedt: | 71 % | 18 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
125 g
Smør
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
1
Løg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
200 g
Rensede kantareller
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Friske krydderurter, fx kørvel
|
---|
300 g
Grøn salat
|
---|